Conferința de lansare a proiectului Managementul capitatului natural în ROSPA0076 Marea Neagră

Postat in: Stiri
Etichete:

În data de 5 decembrie 2013 la Hotel Iaki din Mamaia, a avut loc conferința de lansare a proiectului ,,Managementul capitalului natural în ROSPA0076 Marea Neagră’’. Managerul de proiect, Dl.Sergiu Uzun,  a prezentat obiectivele proiectului, ce vizează eficientizarea măsurilor de conservare a biodiversității din situl Natura 2000 Marea Neagră.

Grupul ținta a fost format din locuitori și reprezentați ai autorităților publice locale, factori de interes din cele 16 localități limitrofe sitului SPA Marea Neagră, vizitatori, elevi, studenți, cadre didactice, personalul ONG-urilor care desfășoară activități de protecția mediului.

Participanților le-a fost prezentat proiectul, activitățile proiectului, obiectivele și nu în ultimul rând rezultatele la care trebuie să se ajungă până la finalizarea proiectului.

 

1DX_3091

 

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 30 luni, având ca principal rezultat elaborarea planului de management al ROSPA0076 Marea Neagră, instrumentul legal prin care se realizează utilizarea durabilă a resurselor naturale și promovarea comunităților locale din interiorul sitului Natura 2000.‏

1DX_3066 SERGIU

Nu există comentarii încă

Lasă un Comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options